Delia-Maria Moldoveanu

Medic Veterinar

Încă din anul 1998, când a călcat pragul Facultății de Zootehnie USAMV București pasionată fiind de chinologie, a știut că este începutul unui drum frumos, care îi dă sens vieții.

După absolvirea ca șefă de promoție a facultății, a mers mai departe și a urmat Facultatea de Medicină Veterinară Spiru Haret din București, absolvind-o cu același succes.

Aici, a întâlnit profesori care i-au devenit mentori și care i-au insuflat dorința de mai mult, de a fi mereu mai bună.

Lucrând în clinică veterinară încă din primul an de facultate, și-a însușit temeinic cunoștințele medicale din domeniul medicinei interne, ecografiei abdominale, laboratorului și chirurgiei de țesuturi moi, având privilegiul de a lucra alături de unul dintre cei mai buni medici veterinari din România.

A urmat cursuri de specializare în domeniul ecografiei abdominale, a participat la workshop-uri susținute de specialiști din țară și străinatate în domenii precum imagistică, anesteziologie, endocrinologie, neurologie, a participat la conferințe interne și internaționale. Este într-un proces continuu de dezvoltare și acumulare de cunoștinte noi, proces ce va continua pe tot parcursul carierei sale.

Delia este un medic complex, cu o mentalitate deschisă, o fire veselă dar conștiincioasă și meticuloasă, preocupată de corectitudinea actului medical și a diagnosticului și, mai ales, de binele pacienților necuvântători.