Clinica 13 Septembrie

The Vets 13 Septembrie, clinica aflată pe Calea 13 Septembrie numărul 137, este prima clinică deschisă din rețeaua noastră. Am început aici, am văzut exact care sunt nevoile proprietarilor de animale, ale pacienților și cum putem să facem lucrurile cât mai bine pentru sănătatea animăluțui tău. Te așteptăm împreună cu cel mai bun prieten al tău patruped într-un spațiu modern și prietenos.

Animăluțul tău va fi consultat de medici cu experiență internațională, pentru un diagnostic în profunzime. Facem medicină preventivă, analize de laborator, imagistică ecografică, intervenții chirugicale, sterilizări, deparazitări, microcipare, emitem carnete de sănătate și multe altele. Aproape tot ce are nevoie animăluțul tău. În plus, oferim servicii de cosmetică pentru ca să se simtă bine în blănița lui. Avem și petshop, plin cu bunătăți pentru el. Spațiul este mare, aerisit, pentru ca tu și animăluțul tău să aveți cât mai mult confort.

Aventura The Vets este, pentru noi, o cursă a profesionalismului. Fiind prima clinică din rețea deschisă, am avut responsabilitatea de a fi un exemplu, de a trasa standardele înalte care ne caracterizează acum la nivel de grup, de a înțelege și de a ne adapta nevoilor reale ale clienților noștri și de a găsi cele mai bune soluții pentru sănătatea animalelor lor. Ne mândrim cu chirurgie ortopedică la cel mai înalt nivel, cu diagnosticare corectă și cu stabilirea unor protocoale de tratament care nu lasă loc de improvizație.

Contact

Adresa: Calea 13 Septembrie 137, Bloc T1C, Parter, Sector 5, București
Telefon: 0738438387 / 073THEVETS
Email: clinica.13@thevets.ro
Program de functionare:
Luni – Vineri: 08:30 – 22:00
Sâmbătă – Duminică: 10:00 – 18:00

Harta: