Farmacie veterinară

Oferă-i animăluțului tău cea mai bună îngrijire achiziționând cele mai produse pentru acesta. Uneori, cele pe care le poți găsi în magazinele specializate pentru animale nu sunt tocmai suficiente pentru nevoile sale. Acest lucru este valabil mai ales în cazul medicamentelor. Din fericire, într-o farmacie veterinară poți găsi tratamente speciale, care îl vor ajuta pe prietenul tău blănos să se însănătoșească, precum și multe alte accesorii și produse indispensabile pentru un stăpân devotat.

Când ai nevoie de o farmacie veterinară?

Multe produse pentru îngrijirea animalelor sunt disponibile în magazinele dedicate acestora, care se găsesc în centrele comerciale sau în multe alte locații. Însă, un pet-shop nu poate comercializa produse cu indicație specială, cum ar fi medicamentele sau orice alte substanțe care se administrează doar la recomandarea medicului. În aceste situații, ar trebui să apelezi la o farmacie veterinară.

Dacă pisica sau câinele tău are de-a face cu diferite simptome, este recomandat să îl duci la o consultație veterinară. În funcție de manifestările cu care se confruntă și de diagnostic, medicul îi poate recomanda diverse tratamente. Farmacia veterinară este locul cel mai potrivit de unde poți procura aceste tratamente. Produsele pentru care ai nevoie de prescripție medicală sau care se utilizează în cazul unor boli nu pot fi cumpărate din magazine obișnuite, așa că farmacia este locul unde ar trebui să mergi după vizita la veterinar.

Ce produse găsești în farmacia The Vets?

În cadrul farmaciei veterinare, poți achiziționa medicamente, capsule, unguente, soluții de deparazitare internă și externă și orice alte produse care pot fi recomandate în cadrul unor tratamente pentru câini, pisici și alte animale. Oferta include și hrana pentru animale, din toate categoriile: hrană uscată, hrană umedă, recompense, precum și formule speciale pentru dietele veterinare, destinate unor afecțiuni specifice, sau lapte praf și alte tipuri de hrană pentru pui.

Pe lângă produsele cu destinație medicală, poți găsi și alte multe accesorii utile pentru animale în cadrul farmaciei veterinare. Acestea pot include articole de igienă precum așternuturi sanitare, litiere, covorașe absorbante, produse de îngrijire din categoria periilor, cleștilor, produse pentru igiena dentară (paste și periuțe de dinți speciale), șampoane, dar și zgărzi, lese, cuști speciale pentru transport sau chiar și jucării.

Unde găsești farmaciile veterinare The Vets?

Te așteptăm în clinicile The Vets sau în spital nu doar atunci când vii la un control de rutină cu pisica sau câinele tău sau când animăluțul tău are o problemă, ci și dacă ai nevoie de medicamente pentru acesta sau de orice alte produse. În fiecare din clinicile noastre și în spital există și un punct farmaceutic, cu același program de funcționare. Acesta poate fi un avantaj major pentru pacienții noștri. După ce termini vizita la medicul veterinar, nu mai este necesar să mergi la o altă farmacie veterinară, poți procura de la noi tratamentul recomandat pentru prietenul tău blănos!