Clinica Hera’s

În 2022, Hera’s Clinic Vet s-a alăturat The Vets, devenind astfel a patra clinică din rețeaua noastră, alături de The Vets 13 Septembrie, The Vets Barbu Văcărescu și The Vets Vietatis!

O clinică deja cunoscută și apreciată încă din 2008 de către iubitorii de animale din zona Bucureștii Noi, Hera’s respectă aceleași standarde de profesionalism și dotări medicale pe care le avem în toate clinicile The Vets!

La Hera’s puteți merge atât pentru medicină preventivă, pentru tratarea bolilor cronice sau acute ale animăluțelor, intervenții chirurgicale,  cât și pentru analize, imagistică,  microcipare, vaccinare, cosmetică veterinară sau farmacie. De asemenea, clinica beneficiază de ambulanță veterinară, dar și de pensiune și spitalizare pentru animale.

Expertiza și dedicarea medicilor de la Hera’s sunt completate de aparatura medicală de ultimă generație, precum și de promptitudinea cu care sunt adresate urgențele medicale, atât la clinică, cât și la domiciliu.

Contact

Adresa: Bd. Bucureștii Noi nr. 68, Sector 1, București, (Lângă Teatrul Masca, Banca Transilvania), Stație de Metrou – Parc Bazilescu
Telefon: 0722364618
Email: clinica.heras@thevets.ro
Program de functionare:
Luni – Vineri: 08:00 – 21:00
Sâmbătă – Duminică: 08:00 – 16:00
Harta: