Am deschis Spitalul Veterinar Tineretului, parte a rețelei The Vets, pentru a oferi serviciile medicale veterinare de urgență de care au nevoie micii noștri pacienți – îngrijire la cele mai înalte standarde, non-stop, cu o echipă specializată și profesionistă. Spitalul este cea de-a cincea unitate medicala deschisă în expansiunea rețelei veterinare The Vets, cea mai mare rețea de sănătate veterinara din București și din țară. 

Servicii veterinare de urgență non-stop

Un spital veterinar modern, cu dotări la cele mai înalte standarde, atât pentru intervenții de rutină, cât și internare, medicină de urgență non stop și serviciu de ambulanță dedicat.

Spitalul Veterinar Tineretului este lângă Parcul Tineretului, pe Calea Văcărești, nr. 280, are 36 de locuri de internare, pentru a ne asigura că animăluțele voastre primesc cea mai bună îngrijire posibilă, la orice oră, pentru orice tip de afecțiune. 

Pentru sănătatea prietenilor necuvântători, spitalul veterinar The Vets este pregătit pentru cazuri complexe de urgență, dar și pentru consultații sau servicii medicale de rutină, cu medici care acoperă toate specializările medicale, cum ar fi ortopedie veterinară, cardiologie, dermatologie, interne, stomatologie etc. Pentru a stabili diagnosticul corect, echipa medicală are capacitatea de a efectua o gamă largă de investigații, incluzând endoscopie, radiografie sau investigații ecografice.

În cazul analizelor, folosim aparate de ultimă generație, pentru a asigura precizie și acuratețea rezultatului. Facilitățile noastre de internare sunt concepute să fie confortabile și sigure pentru animalele de companie care necesită îngrijire pe termen scurt sau lung.

În cazul urgențelor veterinare, serviciul de ambulanță dedicat poate prelua rapid animăluțul pentru a fi transportat în siguranță, sub supraveghere medicală la spital, unde să primească toate îngrijirea de care are nevoie.

O echipă hiper profesionistă

Spitalul urmează aceleași standarde de excelență care ghidează toată filosofia The Vets. Aici veți găsi o echipă medicală specializată, cu experiență dobândită în spitale veterinare, medicină de urgență și perfecționată prin cursuri și congrese. 

Echipa de profesioniști a Spitalului Veterinar The Vets Tineretului, condusă de Dr. Dragoș Eeremia, Dr.Andrei Berbecaru și Dr. Radu Aronescu, este pregătită pentru orice situație, capabilă să gestioneze orice tip problemele medicale ale micilor noștri pacienți. Înțelegem că fiecare animal este unic, de aceea adaptăm întotdeauna tratamentul în funcție de nevoile individuale ale acestuia.

Un centru de excelență pentru urgențele veterinare

Spitalul Veterinar The Vets își propune să fie un centru de excelență unde se regăsesc toate specializările în îngrijirea animalelor de companie, dar și un centru al colaborării între medici în privința cazurilor complexe. Indiferent de problema cu care se confruntă animăluțul, puteți avea încredere că suntem aici cu tot sufletul și toată expertiza noastră pentru el. 

În toată cele cinci unități medicale din rețeaua de sănătate veterinară The Vets (un spital și patru clinici) din București, pasiunea noastră pentru animale și angajamentul pentru calitatea actului medical sunt evidente în tot ceea ce facem. Misiunea echipei noastre este ca animalele voastre de companie să primească cea mai bună îngrijire posibilă, la orice oră din zi și din noapte.