Ambulanța veterinară

Venim noi la tine! Pentru urgențe, consultații de rutină, vaccinuri, tratamente, transport la clinică, ba chiar și livrări de hrană sau suplimente, Ambulanța The Vets îți stă la dispoziție.

Sună la 0754.898.888, spune-ne despre ce e vorba și am pornit spre tine!

Am creat The Vets cu scopul de a oferi asistență medicală de calitate pentru animalele de companie, indiferent de locul în care se află. Echipată cu tot ce trebuie pentru tratament și monitorizare, împreună cu personal medical calificat și dedicat, Ambulanța Veterinară The Vets oferă transport sigur și confortabil pentru animăluțul tău pentru analize, tratament, consult medical sau internare.

Atunci când situația nu permite deplasarea, de exemplu când animalul este în vârstă sau când mobilizarea este problematică, venim noi la tine cu ambulanța pentru consult, stabilizare și tratament de urgență. Mai ales în cazul urgențelor medicale, timpul este vital. Nu aștepta – cu cât ne suni mai repede, cu atât șansele de recuperare pentru animalul tău sunt mai mari!

Cu ambulanța veterinară The Vets, animăluțul tău are parte în cel mai scurt timp de cele mai bune îngrijiri medicale, la standardele înalte care ne-au consacrat, indiferent de unde se află sau care este condiția sa medicală!

Din considerente de trafic, pentru situațiile care necesită o intervenție foarte rapidă, înainte de sosirea ambulanței,  unul dintre medici se urcă pe motocicletă, cu un rucsac dotat pentru intervenția de urgență ( tot ce e necesar pentru intubare oro-traheală, resuscitare, montarea unui cateter venos, toracocenteză, ecograf portabil și toate medicamentele necesare unei astfel de intervenții). După stabilizarea animalului de către medicul ajuns rapid pe motocicletă, vine ambulanța pentru a prelua cazul. 

Program ambulanță: NON-STOP Programări la telefon: 0754898888