Silvia Sămăreanu

Medic Veterinar

Dr. Silvia Sămăreanu este o autoritate în dermatologie veterinară, cu peste opt ani de experiență dedicată sănătății pielii și urechilor animalelor de companie. Din momentul absolvirii Facultății de Medicină Veterinară în 2015, Silvia și-a îmbunătățit constant competențele în dermatologie, otologie și alergologie veterinară, colaborând cu specialiști europeni de top și participând la conferințe și workshopuri internaționale de specialitate.

În calitate de membră a consiliului Societății Române de Dermatologie Veterinară, Dr. Sămăreanu a contribuit semnificativ la educația profesională în domeniu, servind drept instructor în workshopuri axate pe o varietate de subiecte, inclusiv gestionarea afecțiunilor otice la câini și pisici, testarea alergologică intradermică și stabilirea unui diagnostic precis în consultațiile dermatologice.

Recent, în 2023, Dr. Samareanu și-a extins aria de expertiză spre nutriția animalelor de companie, începând un program de pregătire la ESAVS Clinical Nutrition în Viena, subliniind angajamentul său continuu față de îmbunătățirea sănătății și bunăstării animalelor de companie.