Radu Aronescu

Fondator,
Medic Veterinar, Doctor în Științe Medicale Veterinare

Din dragostea pentru animale, Radu și-a dorit foarte mult să facă o clinică veterinară. Era visul lui de mult timp, mai ales că a condus, în trecut, pentru o perioadă, una.

Radu a terminat facultatea la Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca, iar apoi a venit la București unde a lucrat și a condus o clinica veterinara. A vrut sa cunoasca si lumea medicala din facultatea de la Bucuresti, asa ca, 2 ani de zile a studiat si a obtinut diploma de Master.

Dupa terminarea facultatii si master-ului nu s-a oprit din studiu, iar dupa o cercetarea amanuntita de cativa ani, legata de hrana uscata pentru caine, Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară din Cluj Napoca ii confera titlul stiintific de Doctor in Medicina Veterinara.

Deși are și alte business-uri, participa frecvent la seminarii, congrese și simpozioane naționale și internaționale în domeniu, avand competente în urgențe medicale. Își dedică o mare parte din zi clinicii The Vets. Vrea ca totul să decurgă în bune condiții, ca la un spital uman privat și ca oamenii pe care i-a ales cu grijă, după criterii profesionale înalte, să aibă aceleași valori. Vrea să mai deschidă cel puțin cinci clinici The Vets în viitor, la același standard înalt ca prima, cea din Calea 13 Septembrie nr. 137.