Investigăm cu ajutorul radiologiei prezența oricăror anomalii. 

Radiologia este o investigație esențială pentru diagnosticul corect al afecțiunilor din zona ortopedică, traumatologică, medicină internă sau neurologie. 

În cazul în care animăluțul dumneavoastră a suferit o fractură, o luxație, a ingerat un corp străin, radiografia este esențială pentru stabilirea unui plan de tratament corect. De asemenea, radiografiile ne arată și starea unor organe interne precum plămânii, inima, ficatul, dar poate semnaliza și malformații congenitale. 

În cazul radiologiei veterinare, sunt două componente esențiale: acuratețea și performanța aparatelor folosite pentru imagistică și experiența medicului care interpretează rezultatul. 

Pentru radiologie veterinară, în București, la clinicile The Vets găsiți atât aparate de ultimă generație, digitale, cu nivel minim de expunere la radiații, precise și cu o imagine clară și detaliată, precum și medici cu experiență și pregătire la standarde internaționale care interpretează rezultatele și stabilesc planul de tratament, conform unor protocoale medicale moderne.