Raluca VLAICU

Medic Veterinar

A absolvit studiile Facultății de Medicină Veterinară din cadrul USAMV Cluj-Napoca în anul 2019. Iubind animalele încă de copil, știa încă din clasa a V-a că va dori să urmeze această facultate. „În clasa a 12-a am stat să mă gândesc dacă aș putea opta și pentru alte facultăți, dar nu am găsit absolut nimic altceva care să mă atragă”, așadar, Facultatea de Medicină Veterinară a fost singura ei opțiune.

A practicat sportul de performanță timp de 12 ani, și anume karate, și a renunțat la acesta pentru a-și îndeplini visul: „Nu aș fi avut timp să le fac pe amândouă. Programul extrem de încărcat de la facultate, de multe ori și câte 12 ore pe zi, nu mi-ar fi permis să mai am timp și de karate, deși reprezenta enorm pentru mine. Îmi este și acum foarte dor…”

S-a alăturat echipei The Vets în anul 2023 și consideră că și-a găsit cel mai frumos loc de muncă, unde se simte ca acasă. Este o fire calmă, liniștită și răbdătoare, îi place să comunice cu proprietarii și să le ofere explicații, consideră că nu există niciodată probleme care să nu aibă vreo soluție: „sportul m-a disciplinat enorm de mult pentru a nu-mi pierde cumpătul și a rămâne mereu conectată orice ar fi”.

De asemenea, încearcă în fiecare zi să devină mai bună și să fie la zi cu noutățile din domeniul veterinar.